Honka T05 Akatemia etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 19 tulevaa treeniä tai peliä.

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Harjoittelemme kesällä n.4 kertaa viikossa Tapiolan Urheilupuoiston kentillä. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana.
Joukkueessamme on mukana noin 15 tyttöä. Haemme uusia pelaajia kaikille pelipaikoille mukaan joukkueeseen. Joukkueen mukana pääset pelaamaan, käymään turnauksissa/leireillä ja kehittämään omia jalkapallo taitojasi hyvässä valmennuksessa. Jos kiinnostaa tulla mukaan, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan ja/tai vaikkapa kokeilemaan harjoituksia muutaman viikon ajan joukkueen mukana. Jos haluat tietää lisää joukkueesta, niin harjoitusajat ja paikat sekä yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta. http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t05/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Honka T05 Akatemia: kokoonpano