Honka T05 Akatemia etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 27 jäsentä ja kalenterissa on 72 tulevaa treeniä tai peliä.

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa mm. Esport - ja EBK-Honka areenalla. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana.
Joukkueessamme on mukana noin 15 tyttöä. Haemme uusia pelaajia kaikille pelipaikoille mukaan joukkueeseen. Joukkueen mukana pääset pelaamaan, käymään turnauksissa/leireillä ja kehittämään omia jalkapallo taitojasi hyvässä valmennuksessa. Jos kiinnostaa nähdä joukkue toiminnassa, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan ja/tai vaikkapa kokeilemaan harjoituksia muutaman viikon ajan joukkueen mukana. Harjoitusajat ja paikat näkyvät nimenhuudon kalenterista.
Jos haluat tietää lisää joukkueesta, niin yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t05/yhteystiedot/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 44 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Honka T05 Akatemia: kokoonpano