Honka T05 Akatemia etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Harjoittelemme kesällä n.4 kertaa viikossa Tapiolan Urheilupuoiston kentillä. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana.
Joukkueessamme on mukana noin 15 tyttöä. Haemme uusia pelaajia kaikille pelipaikoille mukaan joukkueeseen. Joukkueen mukana pääset pelaamaan, käymään turnauksissa/leireillä ja kehittämään omia jalkapallo taitojasi hyvässä valmennuksessa. Jos kiinnostaa tulla mukaan, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan ja/tai vaikkapa kokeilemaan harjoituksia muutaman viikon ajan joukkueen mukana. Jos haluat tietää lisää joukkueesta, niin harjoitusajat ja paikat sekä yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta. http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t05/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 4 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Honka T05 Akatemia: kokoonpano